Hodnocení obchodu

5,0 234 hodnocení
5
232x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora Dominika | 25.12.2020
Super????????❤
B Avatar autora Barča (Administrátor) 28.12.2020
Děkuju :)
K Avatar autora Katka | 23.12.2020
Diář je naprosto úžasný! A ty samolepky! Ach! Musím dokoupit další ???? Baví mě na tom, jak si ho krásně můžu vyzdobit a že má přesně to, co potřebuji ????
B Avatar autora Barča (Administrátor) 28.12.2020
Moc moc děkuju :)
JB Avatar autora Jana Barabášová | 21.12.2020
Spokojenost jako vždy, rozhodně to nebyl poslední nákup ????
B Avatar autora Barča (Administrátor) 21.12.2020
Moc děkuji <3
M Avatar autora Markéta | 18.12.2020
Naprostá spokojenost jako vždy. Krásné, kvalitní a originální samolepky, který rozzáří každý diář :-)
B Avatar autora Barča (Administrátor) 18.12.2020
Moc moc děkuju <3
Avatar autora | 17.12.2020
Diář přišel velmi rychle a byl tak krásně zabalený, udělalo mi to radost :) jinak skvělá komunikace. Moc děkuji už se těším na kreativní plánování.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 18.12.2020
Moc děkuji za krásnou recenzi:)
ŠC Avatar autora Šárka Chocholová | 16.12.2020
Rozhodně doporučuju! :) Skvělá komunikace, báječné produkty.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 17.12.2020
Moc děkuji:)
K Avatar autora karel | 16.12.2020
Perfektní
B Avatar autora Barča (Administrátor) 17.12.2020
Děkuji :)
V Avatar autora Veronika | 16.12.2020
Krásný diář i samolepky. Rychlé dodání. Moc hezky zabalené. ????
B Avatar autora Barča (Administrátor) 16.12.2020
Děkuju, jsem moc ráda, že jste spokojená :)
P Avatar autora Petra | 16.12.2020
Výborná spolupráce, rychlé dodání, krásné balení. Diář je nádherný a praktický. A jednoduché samolepky KAPKA v přírodních odstínech jsem dlouho hledala a našla až tady.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 16.12.2020
Moc děkuju :) Řadu s přírodními odstíny budu ráda dál rozšiřovat když bude nápad. Jsem ráda, že jste spokojena.
KM Avatar autora Kateřina Marková | 14.12.2020
Vše proběhlo na výbornou!!! Moc děkuji.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 14.12.2020
Moc děkuji :)
Avatar autora | 11.12.2020
Perfektný obchod, super komunikácia , veľká ochota. Jednoznačne odporúčam.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 11.12.2020
Moc děkuju :)
T Avatar autora Terina | 4.12.2020
Skvělá komunikace- info o odeslání balíčku. Krásně zabaleno. Malý dáreček navíc. Adventní kalendář je skvělý nápad, těším se na každý nový den, abych mohla zase rozbalit další sáček.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 4.12.2020
Děkuju za krásnou recenzi, těší mě, že jste spokojena :)
EH Avatar autora Eva Horká | 30.11.2020
Diář i samolepky jsou naprostá pecka. Vše krásně zabaleno a k tomu pár dárečků, které jsou nejen krásné ale i praktické. Moc děkuju a doporučuju :)
B Avatar autora Barča (Administrátor) 30.11.2020
Moc děkuju za krásnou recenzi. Jsem ráda, že jste spokojená <3
MM Avatar autora Michala Mertlová | 30.11.2020
Pokaždé jsem moc spokojená :-)
B Avatar autora Barča (Administrátor) 30.11.2020
Moc moc děkuju :)
IB Avatar autora Iva Burdova | 27.11.2020
Krásné mooooc :*
B Avatar autora Barča (Administrátor) 27.11.2020
Děkuju <3
P Avatar autora Petra | 27.11.2020
Skvělé, spokojenost :)
B Avatar autora Barča (Administrátor) 27.11.2020
děkuju :)
SK Avatar autora Sabina Kanta | 26.11.2020
Spokojenoat s rychlosti a celou objednavkou, proste nadhera :)
B Avatar autora Barča (Administrátor) 27.11.2020
Moc děkuju:)
KC Avatar autora Karolína Chalašová | 26.11.2020
Krásné a dokonalé produkty Úžasná práce
B Avatar autora Barča (Administrátor) 26.11.2020
Moc děkuju :) To zahřeje u srdce.
Avatar autora | 26.11.2020
BB Avatar autora Barbora Benešová (Administrátor) 26.11.2020
Děkuju :)
RJ Avatar autora Renata Jeslínková | 26.11.2020
Spokojená jsem maximálně a jistě to nebyl poslední nákup :)
B Avatar autora Barča (Administrátor) 26.11.2020
Děkuju, moc si toho vážím :)