E-shop uzavřen od 22.1. do 30.1. Objednat bude možné opět od 31.1.

Hodnocení obchodu

5,0 118 hodnocení
5
117x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
SJ Avatar autora Simona Jelínková | 24.1.2022
Maximálně! Děkuji
B Avatar autora Barča (Administrátor) 25.1.2022
Já moc děkuji :)
A Avatar autora Aneta | 24.1.2022
CK Avatar autora Chiara Komárková | 24.1.2022
MM Avatar autora Martina Mátlová | 24.1.2022
Avatar autora | 21.1.2022
MV Avatar autora Michaela Váňová | 19.1.2022
Avatar autora | 13.1.2022
S obchodem jsem naprosto spokojená. Vše rychle doručeno a krásně zabaleno. Objednávala jsem již 2x.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 19.1.2022
moc děkuji :)
Avatar autora | 12.1.2022
MK Avatar autora Martina Krišicová | 11.1.2022
100% spokojnosť,rýchle doručenie,krásne samolepky,ďakujem.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 11.1.2022
Moc děkuji :)
L Avatar autora Lucie | 24.12.2021
Výborná a rychlá komunikace. Jakýkoli požadavek na samolepky není problém. Rychlé dodání.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 28.12.2021
Moc děkuji za hezkou recenzi :)
Avatar autora | 29.11.2021
LH Avatar autora Lenka Hájková | 27.11.2021
Krásně provedené samolepky. Moc ráda zde nakupuji
B Avatar autora Barča (Administrátor) 28.11.2021
Moc děkuji ❤
VK Avatar autora Vladimíra Kotvanová | 17.11.2021
Nejvstřícnější a nejtrpělivější, to je Barunka :-) O to nádhernější samolepky, vřele doporučuji
B Avatar autora Barča (Administrátor) 18.11.2021
Jééé moc moc děkuji <3
Avatar autora | 8.11.2021
M Avatar autora Markéta | 8.11.2021
Jeden z mých nejoblíbenějších obchůdků se samolepkami. Vždy jsem maximálně spokojená. Krásné kvalitní samolepky. Prostě balzám na duši :-)
B Avatar autora Barča (Administrátor) 9.11.2021
To mě moc moc těší, děkuju <3
Avatar autora | 8.11.2021
R Avatar autora Radka | 5.11.2021
Používám do diáře samolepky - malé boxíky. Vyhovuje mi velikost (do diáře pocket jsou akorát) i to, že je to matná samolepka. Dá se na ně dobře psát. Jsem nadšená z nové barevné varianty "nude". No a když jdu koupit tyto funkční samolepky, tak ráda přihodím i nějaké další.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 5.11.2021
Moc děkuju <3
LS Avatar autora Lucie Salix | 5.11.2021
Nakupovat u Barborky je esence radosti. Nabídka, ze které pookřeje srdce každého papíromila a vstřícné milé jednání, které zas pohladí duši. Rychlé dodání, pečlivé zabalení a v každé zásilce i dárek. Chcete-li se odměnit, mažte na by-me.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 5.11.2021
Milá Lucie moc moc děkuji za tak krásnou recenzi <3 Ta zahřála u srdce. Jsem moc ráda, že se vám u mě tak líbí :)
NS Avatar autora Nikola Slavíčková | 1.11.2021
Má první objednávka, diář a nějaké samolepky pro začátek. Dorazil krásný balíček a musím říct, že jsem nadšená. :)
B Avatar autora Barča (Administrátor) 1.11.2021
To mě moc těší a děkuju <3
P Avatar autora Petra | 31.10.2021
Krásné samolepky, našla jsem vše co jsem potřebovala (i něco víc ) :) Určitě objednám znovu.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 31.10.2021
Moc děkuju, to mi dělá radost <3

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení