Hodnocení obchodu

5,0 162 hodnocení
5
160x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KP Avatar autora Klára Polehňová | 23.11.2022
PH Avatar autora PhDr. Lucie Salix Hájková | 21.11.2022
Z Avatar autora Zdeňka | 21.11.2022
Krásné věci, člověk neví, co dříve vybrat :) Doručení rychlé, krásně zabalené, vše v pořádku. Nakupuji pravidelně.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 21.11.2022
Moc děkuju <3 Nesmírně mě těší, že se vracíte :)
Avatar autora Eva Žáková | 20.11.2022
LH Avatar autora Lenka Hájková | 16.11.2022
Moc hezké samolepky. Už se moc těším na otevření adventního kalendáře.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 17.11.2022
Moc děkuju :)
ZK Avatar autora Zuzana Krátká | 16.11.2022
KD Avatar autora Kristýna Dvořáková | 16.11.2022
Velmi krásné samolepky, hlavně oceňuji maličké ikonky, jsou perfektní????. A díky adventnímu kalendáři mám o důvod navíc se těšit na advent ????
B Avatar autora Barča (Administrátor) 16.11.2022
Moc děkuju za krásnou recenzi. To mě velmi těší :)
JH Avatar autora Jana Houšková | 15.11.2022
Krasne samolepky, vzdy rychle dodani, vse krasne zpracovano.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 16.11.2022
Moc děkuju za krásnou recenzi<3
MD Avatar autora Markéta Dopitová | 3.11.2022
Objednávala jsem poprvé a můžu říct že jsem byla tak překvapená jak jsou solepky nádherné a úžasné ❤️❤️❤️ prostě tohle je boží a nemám co vytknout, kvalitní, krásné a rychlé doručení. Jen by bylo super případně časem rozšiřovat a vytvářet nové a další samolepky protože tohle je moje další závislost...❤️❤️ jsem hrozně ráda že jsem náhodně na váš obchod narazila.... rozhodně VŠEM ZAVISLÁKŮM DOPORUČUJI!!!!
B Avatar autora Barča (Administrátor) 3.11.2022
toto mi opravdu zlepšilo den, moc moc děkuju za krásnou recenzi. Hodně mě potěšila <3 A jsem ráda, že jste zavítala právě do mého obchůdku. Samolepky a nejen je určitě plánuji rozšiřovat :)
PU Avatar autora Petra Ungrová | 31.10.2022
M Avatar autora Martina | 27.10.2022
Jsem naprosto spokojená, krásné samolepky, rychlé zaslání, doporučuji ????
B Avatar autora Barča (Administrátor) 27.10.2022
Moc moc děkuju ❤️
Avatar autora Anna Šubová | 27.10.2022
Nádherné nálepky. Rýchle jednanie.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 27.10.2022
Děkuji moc <3
MK Avatar autora Monika Krčmárová | 24.10.2022
Velmi spokojená. Rychlé dodání. Krásné samolepky a malý dáreček jako bonus ????. Určitě ještě nakoupím
B Avatar autora Barča (Administrátor) 24.10.2022
Moc děkuji za krásnou recenzi:)
PV Avatar autora Petra Valdmanová | 24.10.2022
Veliká spokojenost, určitě zase brzy nakoupím :)
B Avatar autora Barča (Administrátor) 24.10.2022
To mě moc těší <3
RD Avatar autora Renata Dosedlová | 11.10.2022
VM Avatar autora Věra Mikulicová | 29.9.2022
Jsem překvapena. Úžasný e-shop, super komunikace, krásné nálepky ❤️ dáreček k nákupu ❤️ a možnost dopravy za pár Kč ? Všem doporučuji ❤️
B Avatar autora Barča (Administrátor) 30.9.2022
Vážím si toho, moc děkuju <3
LH Avatar autora Lenka Hájková | 29.9.2022
Jsem moc spokojená. Velký výběr a rychlé dodání
B Avatar autora Barča (Administrátor) 30.9.2022
Moc moc děkuju :)
TS Avatar autora Tereza Sukopová | 26.9.2022
Dokonalost sama! Trvalo mi, než jsem se konečně dokopala k objednávce, až se stydím, protože teď bych potřebovala všechno ???? Takže mě brzo čeká další objednávka. Skvělé zpracování, krásné ilustrace, prostě top ❤️
B Avatar autora Barča (Administrátor) 26.9.2022
To mě tak moc moc hřeje u srdce. Děkuju za krásnou recenzi <3
KT Avatar autora Karina Tandlerová | 23.9.2022
Do dvou dnů jsem měla balíček doma. Tečkované papíry do HP mini jsem si sice musela trochu oříznout, ale jinak jsou vážně skvělé. Nejvíc jsem mi na nich líbí, že ta linka je tečkovaná. Je to jiné než tečkované listy, ale mnohem výhodnější, když potřebuji dělat sloupečky o různé šíři. Moc děkuji!
B Avatar autora Barča (Administrátor) 26.9.2022
Moc děkuji, jsem ráda za Vaši spokojenost. Listy jsou velikostně do diáře by-me s disky, takže může být mírná odchylka ve velikosti s HP mini.
KJ Avatar autora Kačka Jirková | 29.8.2022
Jsem nadšená z velmi vstřícné komunikace. Diář je báječný, naprosto splňuje mé požadavky a těším se na každodenní práci s ním. Určitě ráda nakoupím znovu.
B Avatar autora Barča (Administrátor) 29.8.2022
Vážím si toho. Moc děkuji :)