Diáře se slevou 40%

Adventní samolepkový kalendář

Proč? Protože samolepky jsou moje (naše) diagnóza <3

Už první rok s by-me jsem si říkala, že by to chtělo něco pro samolepkomily a tak jsem o rok později přišla s Adventním samolepkovým kalendářem. Rozbalování adventních kalendářů už dávno nepatří jen dětem a je potřeba dělat radost i sobě.

V papírové krabičce s vánočním potiskem Vás tedy čeká hromada obálek s čísly (první rok to byly papírové sáčky) plné samolepek a pár předmětů navíc. V roce 2021 jsem přidala i malé samolepky s adventním věncem (ukryté v obálkách pro adventní neděle), abyste si mohli poznačit v diáři. V roce 2022 už jste tyto samolepky dostali na začátku kalendáře.

adv

Jak samolepky přibývaly, tak bylo pak mnohem snazší vymyslet obsah všech balíčků, ale chtěla jsem do toho celého zařadit i něco speciálního. Každý rok se tedy snažím vymyslet do kalendáře produkt, který na e-shopu není. Od mini propisky, bločku, velké kancelářské sponky s logem až po plátěnou tašku. 

Krabičku zdobí i malá samolepka s nápisem VYDRŽ A OTEVŘI AŽ...(datum začátku rozbalování kalendáře), ale věřím, že spousta z Vás to nevydrží a otevře si kalendář dříve, taky bych s tím měla problém :) Uvnitř je pak jedno malé upozornění k rozbalování kalendáře a u obálky 4.12. (můj svátek) jedno malé poděkování, protože bez Vás by to nešlo <3

A co se ukrývalo v adventním kalendáři 2022?

351112586_1614216922423405_3602477699253533688_n

Tento kalendář je originální i tím, že jako jediný začíná první adventní nedělí a to i když vychází na listopad. Tím pádem máte o několik obálek s překvapením více. Samozřejmě pokud by vycházela první neděle až na prosinec, tak začne kalendář jako všechny ostatní od 1. prosince.

Tento rok bude kalendář možná čekat jedna větší inovace, takže se máte určitě opět na co těšit <3

Vaše podpis