Diáře se slevou 40%

Recenze od Kačky - Okouzlení na první pohled

O založení blogu uvažuji už dlouho. Chtěla jsem přidávat tipy na plánování s diářem či zdobení pomocí samolepek z e-shopu,
ale začnu zcela jinak.
 
Oslovila mě Kačka s prosbou kam může přidat delší recenzi na můj diář (teď už její :D), a tak jsem se rozhodla, že je to přesně ten impuls se „dokopat“ ten blog konečně založit. Jejím parťákem na další rok se stal růžový diář by-me s pevnou vazbou a níže si můžete přečíst, jak využívá jednotlivé stránky. Za její skvělou recenzi ji tímto děkuji :)
 
ruzovy
 
 
Diář BY-ME mě okouzlil na první pohled. Velmi se mi líbí jeho provedení i velký prostor k dotvoření podle sebe. Je mým důležitým pomocníkem v každodenním plánování a sebereflexi.
 
Po jeho dvouměsíčním používání nastal čas pro sepsání pár tipů pro ty z vás, kteří jeho koupi zvažujete.
 
Každý měsíc mám nadepsaný pomocí krásných samolepek, které byly zdarma součástí mé objednávky.
 
V přehledu roku jsem sepsala své plány, cíle a priority. Doplňují je obrázky vytisknuté z internetu.
 
V přehledu měsíců si zaškrtávám svůj menstruační cyklus a eviduji data platby poplatků a mobilního vyúčtování.
 
Dvoustránku na začátku každého měsíce používám pro zápisy z pracovních porad.
 
V měsíčním přehledu si zapisuji tři hlavní priority, do jednotlivých čtverečků důležité události dne a do řádků důležité události každého týdne. Také si tu vedu evidenci svých přesčasů a dovolených.
 
V týdenním přehledu si zapisuji tři hlavní priority, to-do list, odškrtávám si telefonáty a vztahové záležitosti, sleduji plnění svých denních záměrů, eviduji si menstruační kalendář a odpracované hodiny. Také zde mám vypsané narozeniny i svátky blízkých a různá výročí.
 
Stránku na konci každého měsíce využívám pro zápis důležitých událostí, aha momentů, vděčností a pocitů.
 
Zhodnocení roku provedu až v srpnu 2023 a moc mi při něm pomohou zmiňované zápisy ze stránek na konci měsíce.
 
Volné stránky na konci diáře využívám například pro evidenci expirace karet a průkazů, evidenci lékařských vyšetření a operací, organizaci školního roku...
 
Diář BY-ME je mým důvěrným společníkem, každý svůj den začínám a končím právě s ním. Jeho sympatické autorce přeji co nejvíc spokojených uživatelů a nápadů pro další tvorbu. 
 
Kačka <3